AT motoren heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de motorsport, karting en autosport waarin we vele successen behaalden. Al onze teamleden hebben een no-nonsense instelling zonder professionaliteit en competitie uit het oog te verliezen. Deze instelling zorgt ervoor dat elk raceweekend vooral voor de rijders een ontspannen weekend wordt. Sinds enkele jaren zijn we actief met een eigen raceteam, waar we sinds 2010 binnen de Supercar Challenge met diverse Ford Focussen rijden.
Deze klasse is ideaal voor ons "Arrive and Drive" concept.
Wij verzorgen het totaalpakket van de auto, onze jarenlange ervaring staat garant voor de bouw en ontwikkeling van een competieve race-auto. Wij verzorgen alle ontwikkelingen en updates in eigen huis. Motoren en carrosserie worden in eigen beheer gebouwd. Ook hebben wij de verkoop van losse onderdelen in eigen handen. Het rijden met een van onze auto's kan al voor een aantrekkelijk budget. In overleg met ons worden de mogelijkheden en het budget bepaald wat nodig is om te rijden binnen de Sport of Supersport divisie.
Een auto kan ook bezet worden door 2 rijders. Voordeel is dat hierdoor de kosten van het budget gedeeld kunnen worden. Het plezier tijdens een raceweekend zal zeker niet halveren! Tevens is het mogelijk om uw race-technieken te verbeteren met een van onze professionele instructeurs. Ervaar zelf onze kwaliteit in snelheid en neem vrijblijven contact op voor uw mogelijkheden!

Coureurs 2012, Supercar Challenge:
Leo Kurstjens (Supersport-divisie nr. 351), Kim Troeijen (Sport-divisie nr 505)